Izrada logotipa za Stomatološka ordinacija Oralis Cazin

Stomatološka ordinacija Oralis Cazin, osnovana je na primjeni savremene tehnologije te na kontinuiranom usavršavanju svih grana stomatologije. To su temelji na kojima danas gradimo i sistemski unapređujemo naš rad. 

, osnovana je na primjeni savremene tehnologije te na kontinuiranom

Stomatološka ordinacija Oralis Cazin nudi široki raspon usluga i proizvoda o čijoj vrhunskoj kvaliteti brine visokoeducirano i stručno osoblje. Ono što odlikuje naš pristup je posebna pažnja i briga o pacijentu prije, za vrijeme i poslije stomatoloskog zahvata. Naš stručni tim učinit će sve da Vam osigura siguran, brz i ugodan oporavak. Naša namjera je bila da na jednom mjestu okupimo stručno znanje i iskustvo, a sve u cilju pružanja što boljih zdravstvenih usluga našim klijentima.

Komunikacija s našim pacijentima od iznimne je važnosti kojoj posvećujemo veliku paznju. Nastojimo biti dostupni na svim relevantnim komunikacijskim kanalima kako bismo na što bolji način informisali naše pacijente i ostale zainteresirane o svim našim uslugama i novostima iz svijeta estetske stomatologije i protetike. Prisutni smo na raznim društvenim mrežama kao što je Facebook,Instagram,YouTube.

Dr. Elma i Dr. Hasib će Vam ponuditi iznimnu stručnost, profesionalnost, te stomatološke standarde najviše kvalitete u stomatoloskoj ordinaciji Oralis. Nudimo usluge popravaka zuba, vadjenje zuba, izbijeljivanja zuba, izrada proteze, hiruško vadjenje zuba, Ugradnja mostova i krunica.

Za više informacija o uslugama i našim radovima posjetite stranicu stomatoloskaordinacijacazin.com

Share with

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Nema proizvoda u korpi