Usluge

Ismar Ruznic Art

Slikarstvo

Umjetničle slike i crteži rađeni u klasičnim tradicionalnim tehnikama kao što su ulje na platnu, akrilik, tempera ili olovka na papiru. 

Digitalno slikarstvo

Digitalno slikarstvo je umjetnički oblik u kojem se tradicionalne tehnike slikanja kao što su akvarel, gvaš, tempera, uljane boje, akrilne boje, crtež itd. ostvaruju pomoću digitalnih alata. Razvojem tehnologije dolazi i do sve veće primjene digitalne ilustracije na razne načine. 

Grafički dizajn

U kompetitorskom svijetu, stvaranje dobrog prvog dojma od presudne je važnosti za komuniciranje svojih ciljeva i uspostavljanje odnosa s potencijalnim klijentima. Zato je razvijanje profesionalog izgleda i atraktivnih promotivnih materijala bitan dio učinkovite marketinške strategije. Ismar Ružnić Art Vam nudi dizajnerske usluge kako bi pružio vašem brendu, firmi privlačan izgled koji će Vas staviti ispred konkurencije.

Fotografisanje vjenčanja

U 2014. godini spontano sam počeo sa fotografisanjem vjenčanja i pronašao se u ovom poslu. Nakon nekoliko godina fotografisanja napravio sam brend specijaliziran za ovu namjenu pod nazivom “ismart weddings”, te sam u periodu do danas fotografisao preko 300 zadovoljnih mladenaca.  Radio sam kao snimatelj, fotograf za vjenčanja i video montažer, snimajući kratke filmove za privatne i komercijalne video zapise.

Zidno slikarstvo

Zidno slikarstvo 

Izrada blind ramova

Izrada slikarskih blind ramova po narudžbi i specifičnim dimenzijama za unikatne radove. Također nudimo i uokvirivanje radova ukrasnim lajsnama po Vašem izboru. 

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Nema proizvoda u korpi